інтернет-магазин "АВТОАПТЕКА"

Номер оголошення 592862

Опис

З безлічі інтернет магазинів в даному сегменті ринку, здійснюючи покупки в нашому інтернет магазині, Ви можете не сумніватися в відмінній якості продукції, її оригінальності і найнижчих цінах, кращому клієнтському сервісі. Великий власний автопарк і пророблена логістична мережа забезпечують доставку інтернет-замовлень «день в день» у зручний для вас час і місце. Постійні акції та знижки на високо затребувані товари заощадять ваш час і гроші, а система бонусів і індивідуальних пропозицій змусить повертатися до нас знову і знову.

Менеджери і оператори колл-центру інтернет-магазину "АВТОАПТЕКА" не тільки приймуть Ваше замовлення, а й допоможуть підібрати товар, точно задовольняє вимогам вашого автомобіля, проконсультують і поберут кращу пропозицію в співвідношенні ціна-якість.

Кожен наш клієнт є пріоритетом роботи нашої компанії і колективу, задоволений клієнт - мотто нашої компанії. Наша цінність - це наші задоволені клієнти, які знову і знову повертаються за покупками в наші магазини!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст. Авто, мото оголошення Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст. Авто, мото оголошення Києва та Київської області