Борона-мотика БМР-6 Екз недорого

Номер оголошення 484048

Опис

Призначення борони-мотики ротаційної - навісний Еко (робоча ширина захвату 6 м) - суцільна і міжрядна обробка різних культур,таких як зернові, соя, просапні культури, овочі і т. д. Використання борони дає ефективний результат в регіонах з недостатньою кількістю вологи, так як борона допомагає її зберегти. Ротаційна борона БМР-6 Екз також використовується з метою знищення бур'янів і загортання решток після жнив в грунт. Борона має високу швидкість роботи і здатна виконувати основні функції при професійній обробці грунтів.

Коли роботи виконані, бороною здійснюється передпосівна підготовка ґрунту. Після того, як проведений посів, за допомогою борони робиться розпушення ґрунту з метою запобігти пізніше проростання посівів. Завдяки цьому в ґрунті зберігається волога і по ній розподіляється кисень, це зміцнює рослини і дозволяє їм протидіяти засух. Борона-мотика БМР-6 Екз виробляє ефективне розпушення ґрунту і не пошкоджує сходи. Борона використовується як суцільний, так і для міжрядної обробки, відрізняється високим проходом рами, і обробляє грунт навіть при наявності виросли рослин. Ціна 135000 грн

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Фріліст. Авто, мото оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Фріліст. Авто, мото оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області